Mercedes-Benz Vision Vision EQXX: 1.000 kilometer elektrisch

Mercedes-Benz heeft met de Vision EQXX een futuristisch uithangbord van zijn technische kennis en kunde uit de doeken gedaan. De Vision EQXX laat zien waartoe Mercedes-Benz op elektrogebied in staat is. Dat blijkt behoorlijk wat.

Mercedes-Benz had de Vision EQXX tijdens de CES (Consumer Eletronics Show) in Las Vegas willen presenteren, maar trekt nu op afstand en geheel digitaal het doek van zijn technische hoogstandje. De Vision EQXX bereikt volgens Mercedes-Benz ‘meer met minder’ en is aerodynamischer dan… een voetbal.
Vooropgesteld: de Mercedes-Benz Vision EQXX is geen productiemodel en ook geen concrete vooruitblik daarop. Wel is het de verwachting dat bepaalde technieken op termijn in zekere zin terugkeren op een productiemodel. Dat belooft heel wat, de specificaties van de Vision EQXX zijn namelijk niet mis. Het is de meest efficiënte elektrische auto die Mercedes-Benz ooit heeft gemaakt. Het technologische …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *