De 10 belangrijkste sportieve auto’s van 2022

Na de 10 belangrijkste elektrische nieuwkomers en de 10 belangrijkste brandstofauto’s van 2022 is het tijd voor nog een categorie: de belangrijkste nieuwe sportievelingen. Die sportieve types vallen natuurlijk ook allemaal in een van de eerdere categorieën, maar er is meer dan genoeg nieuws voor een aparte lijst.

BMW M2
Stiekem vallen vrijwel alle auto’s in deze lijst nog in de ‘brandstofauto’-categorie, want de sportiviteit in autoland concentreert zich toch nog rondom de oude, trouwe benzinemotor. Neem BMW. Dat zet weliswaar de eerste schoorvoetende M-stapjes op EV-gebied met de i4 M50, maar monteert bij de echte spektakelstukken nog ‘gewoon’ een zespitter in de neus. Het klapstuk voor de liefhebber is zonder twijfel de M2, die de toch al veelbelovende nieuwe M240i naar het tweede plan verwijst. Denk ‘M4’, maar dan zonder de enorme grille en met een kleinere en lichtere koets. Behalve de M2 verwachten we trouwens ook een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *