Dit zijn de populairste autokleuren in Duitsland

Dat is nog eens een akelig specifiek stukje informatie: de populairste autokleuren in Duitsland! Helaas is het geen kleurrijk nieuws, want bijna een derde van de in 2021 in Duitsland verkochte auto’s was grijs of zilver.

Het is toch een soort kleine komkommertijd, zo’n oudjaarsdag. Groot nieuws is er doorgaans niet (uitzondering) en dus ben jij, verveeld op wat ongetwijfeld een vrije dag is, veroordeeld tot wat ondergetekende dan ook maar kan vinden. Dankzij de Frankfurter Allgemeine leren we vandaag wat de populairste autokleuren zijn in Duitsland.
Stiekem is dat best relevant, want steeds meer Nederlanders kopen daar een auto. De kans dat die auto grijs of zilvergrijs is, blijkt heel groot. Maar liefst éénderde van de nieuw verkochte auto’s in Duitsland was in 2021 in zo’n grijstint …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy