Nieuwe concept-car Turkse Togg is elektrische sedan

Het Turkse Togg presenteert zich begin 2022 tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas als een nieuwe speler in het land van de high-tech mobiliteitsoplossingen. Concreet betekent dat weinig, maar het merk pakt tijdens de Amerikaanse techbeurs wel uit met een nieuw studiemodel waarvan het nu de eerste beelden vrijgeeft.

Togg zegt tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas een high-tech mobiliteitsoplossing te presenteren en neemt in ieder geval één studiemodel mee om zijn technische kennis en kunde mee te etaleren. Het merk laat een een afbeelding zien waarop we een smartphone met vier wielen zien en geeft ook een afbeelding vrij van het interieur van zijn nieuwe showauto. Die ‘smartphone op wielen’ dient natuurlijk ter illustratie van het feit dat Togg’s CES-knaller helemaal connected is. Toch is de plaat interessanter dan je denkt. De wielen zijn namelijk identiek aan die van

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *