Ford Puma krijgt nieuwe gouden editie

Onlangs voegde Ford een tot tien stuks gelimiteerde speciale Gold Edition van de Puma ST aan zijn leveringsgamma toe. Die met goudkleurige details overladen gespierde Puma krijgt nu ook een minder exclusief broertje. AutoWeek kan je als eerste de prijs van die Puma ST-Line X 1.0 Ecoboost Hybrid vertellen.

Ford haalde onlangs tien exemplaren van de Puma ST Gold Edition naar Nederland. Die net als de reguliere Puma 200 pk sterke en met goudkleurige accenten gelardeerde cross-over krijgt ook een milder gemotoriseerd broertje met een evengrote voorliefde voor goud. Dat meldde Ford bij het bekendmaken van de prijs van de Puma ST Gold Edition al. AutoWeek heeft nu ook de prijs van die reeds aangekondigde versie te pakken.
Ford levert de aankleding van de Gold Edition namelijk ook op de Ford Puma met 155 pk sterke 1.0 EcoBoost Hybrid-aandrijflijn. De uitvoering heet voluit ST-Line X Gold Edition en is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *