Droom mee: nieuwe elektrische stationwagon uit Verenigde Staten

Het Amerikaanse Alpha Motors heeft nog nooit daadwerkelijk een auto gebouwd, maar slingert wel het ene na het andere visioen van een nieuw elektrisch model de wereld in. Vandaag breidt het merk zijn vooralsnog puur in digitale vorm bestaande portfolio uit met elektrische stationwagon. We maken kennis met de Alpha Saga Estate.

Elektrische auto’s zijn er in diverse verschijningsvormen, al is het gros van de EV’s momenteel een hatchback, cross-over of SUV. MG heeft met de in 2022 in Nederland te introduceren 5 Electric straks als enige autofabrikant een elektrische stationwagon in het aanbod. Op deze afbeeldingen zie je een elektrische stationwagon die daar helemaal niets aan zal veranderen.
Het digitale wagenpark van Alpha Motor
De elektrische stationwagon die nu op het podium staat, is namelijk een zoveelste digitale creatie van het Amerikaanse Alpha Motor Corporation, een bedrijf dat niet bepaald bekend staat om het in rap tempo in productie nemen van zijn auto’s. Sterker nog, het bedrijf heeft ondanks dat het in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *