Zeven radicale autodesigns voor de komende jaren

Met de recent onthulde BMW XM Concept als voorbode van een nogal opmerkelijk toekomstig model zien we het zoveelste voorbeeld van een nieuwe trend. Designs worden uitbundiger en extremer. We zetten zeven opmerkelijke nieuwkomers in autoland voor je op een rijtje.

Choqueren met design lijkt een trend in autoland. Zeker voor ons Europeanen is het soms slikken wat er gebeurt op designgebied. Al die opmerkelijke ontwerpen komen ook voort uit de toenemende importantie van een markt als China. Wat daar als mooi geldt, kan hier anders ervaren worden. Verder speelt de elektrificatie een rol, want qua karakter zullen de auto’s steeds minder onderscheidend worden. We zetten zeven ontwerpen voor de nabije toekomst bij elkaar, zodat je je alvast kunt voorbereiden op wat je binnen enkele jaren op de weg kunt tegenkomen.
1. Tesla Cybertruck
Extremer dan de Tesla Cybertruck gaat het de komende jaren niet worden. Al in 2019 onthulde de Amerikaanse fabrikant van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *