Uiterst rustig op de weg door coronamaatregelen en kerst

Het was de afgelopen week opvallend rustig op de Nederlandse wegen. Normaal zorgt de kerstvakantie daar al voor, maar daar kwamen nu de coronamaatregelen nog bovenop.

Er was afgelopen week nauwelijks sprake van een ochtend- of avondspits, zeggen de verkeersinformatiediensten van Rijkswaterstaat en de ANWB vrijdag in gesprek met NU.nl. Het is in deze tijd van het jaar sowieso rustiger op de weg. Dat wordt versterkt door de deze maand aangescherpte coronamaatregelen.
Op donderdag stond er op het drukte moment van de week 25 kilometer file in ons land, zegt de ANWB. Een week eerder was dat nog 386 kilometer file. De vrijdagochtend verloopt vooralsnog filevrij. In de periode voor corona was dubbel zo veel kilometer file …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *