Tesla maakt spelletjes spelen tijdens rijden onmogelijk

Eerder deze week werd bekend dat de Amerikaanse verkeersveiligheidswaakhond NHTSA een groot onderzoek wil doen naar gamen tijdens het rijden in Tesla’s. Het merk lijkt dit voor te willen zijn en maakt het rijdend gamen met een update onmogelijk.

Tesla zorgt ervoor dat de speciale gamefunctie voortaan tijdens het rijden wordt uitgezet. Dat heeft de fabrikant van elektrische auto’s laten weten aan de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). De Amerikaanse toezichtouder was voornemens een onderzoek te beginnen naar de toepassing wegens zorgen over de veiligheid.
In circa 580.000 Tesla’s die sinds 2017 zijn verkocht konden sinds vorig jaar tijdens het rijden games worden gespeeld op het touchscreen direct naast de bestuurder. Volgens de NHTSA was door die functie, genaamd Passenger Play, de kans op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *