Volkswagen en TomTom verlengen samenwerking

Volkswagen verlengt de jarenlange samenwerking met het Nederlandse TomTom. De twee gaan zelfs samen een nieuwe navigatie-omgeving ontwikkelen, die vanaf 2023 in Volkswagen-producten moet verschijnen.
 

De samenwerking tussen Volkswagen en TomTom is al jaren aan de gang, maar wordt nu opnieuw verlengd. De twee partijen geven de warme relatie een boost door een nieuwe navigatie-omgeving aan te kondigen.
TomTom gaat daarvoor samenwerken met Cariad, het eigen softwarebedrijf van de Volkswagen Groep. Gebruikers zullen dan ook niet zien welke software van TomTom afkomstig is, want de hele ‘user interface’ is van Volkswagen zelf. Het nieuwe systeem moet in 2023 voor het eerst verschijnen en dat zal in een elektrisch model gebeuren. De navigatiesoftware wordt wereldwijd toegepast, behalve in China.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *