Polestar krijgt webbrowser Vivaldi voor Android Automotive

Hoewel je in moderne auto’s al bijna alles kunt via het multimediascherm, is zoiets ‘basaals’ als een webbrowser nog niet bepaald gemeengoed. Daar komt bij Polestar nu verandering in.

De meeste moderne auto’s met een flink multimediascherm bieden je tal van mogelijkheden. Je kunt er naast navigatie en voertuiginformatie bijvoorbeeld vaak ook je muziek op oproepen, spelletjes spelen, updates voor je auto ophalen en zelfs series kijken. Wil je antwoord op een vraag die je dwars zit, dan kun je vaak via een spraakassistent antwoord krijgen. Wat gek genoeg nog niet echt in auto’s geïntegreerd is, is een webbrowser die je alle vrijheid geeft om het internet af te struinen. Daar speelt webbrowser Vivaldi nu samen met Polestar op in.
Volgens Polestar en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *