Nissan op de Tokyo Auto Salon: van Z tot ‘Woodie’

In januari wordt in Tokio weer de Tokyo Auto Salon gehouden. Nissan is er aanwezig met een kleurrijk gezelschap, van de nieuwe Z tot een camperbusje met ‘hout’ op de flanken.

Op de Tokyo Auto Salon, dat niet verward moet worden met de Tokyo Motor Show, gaat het vooral om sportiviteit en tuning. Op 14 januari opent de 2022-editie z’n deuren. Nissan laat er vervolgens onder meer de Japanse versie van de Z debuteren, die in Japan traditiegetrouw Fairlady Z wordt genoemd. Behalve het reguliere productiemodel stellen de Japanners er ook een speciale editie van dit model voor. Foto’s zijn er nog niet, maar het wordt een auto die optisch teruggrijpt op het verleden. Er staat trouwens ook een Nissan Z GT500, een racer voor in de Super GT-klasse.
Even interessant, maar van een heel andere orde is de Caravan Mountain Base Concept. Dit camperbusje is gebaseerd op de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy