EV-aanbod in 2021 met 33 procent gestegen in Nederland

Het jaar is nog niet helemaal voorbij, maar het einde is in zicht. We kijken terug op een jaar vol EV-nieuws en dat betekent dat ook dat er nu flink meer elektrische auto’s op de prijslijst staan dan op 1 januari.

Dat het hard gaat met de opkomst van de EV, wordt waarschijnlijk meteen duidelijk als je nu een blik naar buiten werpt. De kans dat er dan een EV met bouwjaar 2021 in beeld verschijnt, is namelijk levensgroot. Bij AutoWeek willen we ons echter niet alleen maar op gevoelens en aannames baseren, dus is het tijd om de voorgevoelens te staven met snoeiharde cijfers.
Kaders
Het beste gereedschap daarvoor is natuurlijk Carbase, de meest uitgebreide auto-database van Nederland en omstreken. Allereerst willen we weten hoeveel verschillende elektrische modellen er in 2020 op de prijslijst stonden. Daarbij stellen we wel een aantal voorwaarden. Zo gaan we uit van het moment waarop een auto op de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *