Alpine A110 klaar voor actie bij Franse politie

De Franse snelwegpolitie rijdt er voortaan stijlvol bij: Alpine heeft de eerste tot Gendarmerie-auto omgetoverde A110’s afgeleverd.

De Renaults Mégane RS waar de Franse snelwegpolitie zich nu nog in voortbeweegt, verdwijnen langzaam maar zeker van het toneel. Ze worden opgevolgd door Alpines A110, zo werd in oktober al bekend. Uiteraard waren we toen al ontzettend nieuwsgierig hoe het Gendarmerie-jasje de sportcoupé zou staan en gelukkig is het wachten nu beloond met een uitgebreide fotosessie. Het liefst zien we een A110 natuurlijk zonder de strepen erop, maar hij kan het politiepak aardig hebben. Het doet haast een beetje denken aan de Porsches waarmee de Nederlandse snelwegpolitie vroeger patrouilleerde.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *