Vernieuwde Ford Focus: alle prijzen

Ford maakt de prijzen van de vernieuwde Ford Focus bekend. De strakgetrokken C-segmenter is over het geheel genomen duurder geworden dan de Focus van voor de facelift, maar zijn vanafprijs blijft desondanks onder de 30 mille.

Over alle vernieuwingen aan de Ford Focus deden we eerder al uitgebreid verslag. De Focus kreeg onder meer een nieuw front met een gewijzigde grille en standaard led-koplampen aangemeten. Ook het bumperwerk is nieuw, waarbij nog weer verschil zit tussen de reguliere modellen, de avontuurlijke Active en de sportieve ST. In het interieur neemt een 13,2-inch touchscreen voor het SYNC4-multimediasysteem een dominante plek bovenop het dashboard in. Als je kiest voor dat grote scherm – standaard vanaf de Titanium – dan schitteren de fysieke knoppen voor de radio door afwezigheid. Afgezien daarvan is het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *