Ford Everest in beeld

Ford Australië laat een geheel nieuwe Ford Everest zien. Die nog gecamoufleerde auto is een logische stap, want de Everest is niets meer of minder dan het SUV-broertje van de Ranger.

De Ford Ranger werd onlangs in een geheel nieuwe vorm voorgesteld. De pick-up begint zijn carrière in Australië, waar deze werkpaarden erg in trek zijn, maar zal uiteindelijk letterlijk de wereld over gaan. De Ranger is sinds een paar jaar immers ook in de VS leverbaar en staat ook in Nederland gewoon op de prijslijst, al duurt het naar verwachting wel tot 2023 eer het nieuwe model hier verschijnt.
De Everest kent een wat minder mondiale loopbaan. Als het SUV-broertje van de Ranger is het een echte, onversneden terreinwagen, met veel bodemvrijheid en een ladderchassis. In Europa is daarvoor, buiten een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *