GMC teast elektrische Sierra pick-up

GMC gunt de wereld een eerste blik op de allereerste volledig elektrische GMC Sierra pick-up truck. Nieuw is de auto dus zeker, maar een verrassing allerminst.

Een GMC Sierra is namelijk niets meer of minder dan het tweelingbroertje van de Chevrolet Silverado. Dat er van die Silverado een EV op komst is, weten we al even. De Sierra is dus een logisch vervolg, al is dit wel de eerste keer dat we iets over die elektrische GMC Sierra horen.
Met het bovenstaande in het achterhoofd is het goed om te weten dat de elektrische GMC Sierra weliswaar zijn basis deelt met de elektrische Chevrolet Silverado, maar dat beide auto’s in technisch opzicht weinig gemeen hebben met …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *