Elektrische Lexus RZ nu in vol ornaat

Lexus laat meer zien van zijn eerste puur als elektrische auto ontwikkelde model: de RZ. De voluit RZ 450e gedoopte EV is nauw verwant aan de onlangs gepresenteerde Toyota bZ4X.

Eerder deze week trokken Toyota en Lexus een immens blik aan nieuws open. Eén van de belangrijkste nieuwtjes was de Lexus RZ, een volledig elektrische SUV op de E-TNGA-basis waar ook de nieuwe Toyota bZ4X op staat. In eerste instantie kregen we de auto alleen schuin van voren te zien en heel vaag van de achterkant, maar daar komt nu verandering in.
Heel gedetailleerde informatie houdt Lexus nog steeds voor zichzelf en ook het interieur is nog een mysterie, maar nu is er wel de bevestiging dat de auto voluit RZ 450e heet, waarbij de ‘e’ uiteraard voor elektrisch staat. Lexus …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *