Porsche 911 wordt subtiel gefacelift

De Porsche 911 992 is inmiddels zo’n drie jaar onder ons en het lijkt erop dat Porsche het langzaam aan tijd vindt om er dus een subtiel faceliftje op los te laten. Met de nadruk op subtiel.

Een facelift pakt over het algemeen nooit heel heftig uit voor de Porsche 911. Zelfs tussen verschillende generaties zitten er betrekkelijk weinig verschillen in het uiterlijk. De facelift die nu op stapel lijkt voor de 911 is op die aanpak geen uitzondering. De veranderingen lijken zich vooralsnog puur te richten op de neus. Zo zien we iets andere luchtinlaten in de voorbumper. Ook is de dagrijverlichting, die normaal daarin genesteld is, verhuisd naar de hoeken. Mogelijk wordt dat een verticaal geplaatste lichtunit, in plaats van de horizontale die we gewend zijn. Hoewel we op deze foto’s een Porsche 911 Turbo zien, zullen de wijzigingen uiteraard gaandeweg over diverse versies …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *