Modeljaarupdate voor Mazda 3 en Mazda CX-30

Mazda voert, zoals gebruikelijk bij dit merk, kleine wijzigingen door bij de CX-30 en de 3. Zo wordt onder meer de Skyactiv-X-motor tegen het licht gehouden, maar ook de uitrusting moet eraan geloven.

Laten we beginnen bij de motor. De innovatieve, ‘zelfontbrandende’ e-SkyActiv-X-benzinemotor kreeg al eerder een update, waarbij er 6 pk aan het totaal werd toegevoegd. Het vermogen blijft deze keer gehandhaafd op 186 pk en ook aan de andere specificaties wijzigt niets. In plaats daarvan zou het geluid van de motor zijn verbeterd. We nemen aan dat Mazda bedoelt dat het blok voortaan stiller is en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.
De Mazda 3 en Mazda CX-30 blijven overigens ook gewoon leverbaar met de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *