Toyota zet door: nóg 8 elektrische concept-cars!

Toyota trekt vandaag een enorm blik aan elektrisch nieuws open. Na de eerdere EV’s uit de bZ-reeks en vier EV’s van Lexus, is het nu tijd voor de laatste én grootste reeks elektrische toekomstvisies. Die zijn in veel gevallen trouwens best concreet.

Is dit wat je krijgt als twee jaar na elkaar vrijwel alle autoshows worden geannuleerd? Misschien wel, want we weten niet goed hoe we de enorme stroom aan Toyota-nieuws anders moeten verklaren. Waar menig concurrent vijftien berichten wijdt aan het stap voor stap onthullen van één auto, trekt Toyota in één klap een blik met vijftien nieuwkomers open. In de meeste gevallen gaat het nog om concept-cars, maar eerder vandaag concludeerden we al dat die er vaak wel productierijp uitzien.
Het belangrijkste nieuws voor het merk Toyota is natuurlijk de bZ-reeks, een serie EV’s op een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *