Nio presenteert deze week Tesla Model 3-concurrent

Het Chinese Nio staat op het punt om een uiterst belangrijk model aan de wereld te tonen. Komende zaterdag gaat het doek zo goed als zeker van een ET5 gedoopte sedan, die zijn pijlen richt op auto’s als de Tesla Model 3 en de nieuwe BMW i3.

Nio timmert flink aan de weg. In thuisland China is het merk al heel groot geworden met volledig elektrische auto’s en inmiddels is het ook in Europa geland. AutoWeek kon onlangs met de Nio ES8 rijden, een volledig elektrische SUV die het in Europa helemaal moet gaan maken en vermoedelijk ook onze kant op gaat komen. Nio zet echter niet alleen op SUV’s in, daar getuigt de indrukwekkende ET7 wel van. Die kun je in grote lijnen als concurrent van de Tesla Model S zien, al gaf topman William Li bij de onthulling van dat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy