Mercedes-Benz GLE gefacelift de sneeuw in

De inmiddels drie jaar oude Mercedes-Benz GLE wacht een facelift. Voor de tweede keer dit jaar is een prototype van de vernieuwde GLE opgedoken, waarop we net iets meer kunnen zien dan eerder.

Eigenaren van de op dit moment leverbare Mercedes-Benz GLE, hoeven niet te vrezen voor de restwaarde van de huidige GLE. Mercedes pakt het namelijk behoorlijk subtiel aan qua uiterlijke wijzigingen, zo zien we opnieuw.
Zoals de plaatsing van de camouflageplakkers al enigszins verraadt, richten de Duitsers zich bij de veranderingen vooral op de verlichting en bumpers. Dankzij iets minder uitbundig plakwerk zien we dat de koplampen een wat andere signatuur krijgen. Aan de achterkant is het wat lastiger te zien, maar verwacht ook hier iets gewijzigde lichtunits. Ook gaan voor en achter de bumpers enigszins op de schop. Verder is het vooral herkenbaarheid troef. Van een relatief grote …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *