MG ZS EV – Facelift Friday

Het belangrijkste nieuws bij de facelift van de elektrische MG ZS EV is ongetwijfeld de komst van een Long Range-versie met bijbehorende actieradius. Ook op uiterlijk vlak is er echter veel veranderd.

Het Chinese MG is een nog vrij jong merk en dat blijkt ook uit een wat zoekend beleid als het gaat om design. De ZS EV oogt in zijn oorspronkelijke vorm enigszins als een verzameling van allerlei designelementen van andere merken. De grotere EHS is optisch oneerbiedig gezegd een uitvergrote versie van dit ‘oermodel’, maar het nieuwe topmodel Marvel R heeft qua ontwerp bar weinig met de andere twee van doen.
We kunnen gerust stellen dat de nieuwe versie van de ZS wat zelfbewuster is dan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *