‘EV-occasion zal lang erg duur blijven’ – AutoWeek Podcast

Een mooie mijlpaal, dit is de 50ste aflevering van onze podcast! Alweer krap twee jaar zijn we onderweg, en voorlopig gaan we niet stoppen ook. Marco en Roy blikken in deze jubileumaflevering terug op de afgelopen twee jaar, waarin extreem veel is veranderd in autoland. Zo rijzen de prijzen voor nieuwe auto’s de pan uit.
Daarnaast duiken we iets dieper in de problematiek van verbruiksmetingen bij elektrische auto’s en komen de vaste rubieken langs. Daarin aandacht voor onder meer TVR en Bentley. Luisteren kan hieronder of via je eigen podcast-app.

Marco en Roy bespreken in deze aflevering de problematiek van elektrische occasions, waarvan de prijs lang erg hoog blijft. Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook via Apple Podcast, Spotify, TuneIN, Google Podcast, en Pocket Cast. Zoek op AutoWeek of De Uitlaat en abonneer je als …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *