Bugatti Chiron Pur Sport extra speciaal door ‘Sur Mesure’

Een al enorm dure auto nóg specialer maken volgens persoonlijke wensen, daar zijn kennelijk genoeg klanten voor te vinden. Bugatti gaat nu ook aan de gang met een eigen zogenoemde ‘bespoke-afdeling’ en trapt af met dit rijdende eerbetoon aan een historische raceauto van Bugatti.

Voor de allerrijksten op deze wereld is soms een auto met een prijskaartje van meer dan een miljoen euro nog niet genoeg. Dat blijkt wel uit het feit dat Bugatti met ‘Sur Mesure’ persoonlijke wensen van klanten gaat honoreren. Deze afdeling legt zich toe op bijzondere en unieke aankleding van Bugatti’s. Om te laten zien wat het in huis heeft, is er nu een Chiron Pur Sport omgetoverd tot een exemplaar met een dikke vette knipoog naar een auto waarmee de Franse coureur Louis Chiron successen behaalde begin vorige eeuw.
De man aan wie de Bugatti Chiron zijn naam ontleent, reed in 1931 met een Bugatti Type 51 met racenummer 32 erop. Het is die auto die als voorbeeld diende voor de eerste door …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *