Renault Austral: opvolger Kadjar in vol ornaat

De Renault Kadjar loopt op zijn laatste benen en zijn opvolger staat al te trappelen om zijn gezicht in het voorjaar van 2022 te laten zien. De opvolger van de Kadjar krijgt een geheel nieuwe naam en het is die straks Renault Austral geheten SUV die op deze spionagefoto’s van alle kanten is te zien.

Helemaal tevreden met de Kadjar lijkt Renault niet te zijn. Renault’s ruimere equivalent van alliantiebroertje Nissan Qashqai wordt in het voorjaar van 2022 namelijk opgevolgd door een compleet nieuwe generatie waar Renault een andere naam op plakt. De vervanger van de Kadjar gaat Austral heten, zo maakte Renault deze week bekend. Het testwerk van de Renault Austral is al in volle gang. In november liep AutoWeek-lezer Lou Kamm al een ingepakt testexemplaar in ons eigen land tegen het lijf en nu is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *