Dit lees je in AutoWeek 49

AutoWeek 49 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Deze week zetten we onder meer een nieuwe en gebruikte elektrische auto naast elkaar die ongeveer hetzelfde kosten. Ook rijden we de guitige Citroën Ami en hebben we een pick-up met Dodge Viper-motor op de rollenbank.

Eén van de bezwaren die mensen tegen elektrisch rijden hebben, is de aanschafprijs. En laten we wel wezen: een EV is niet goedkoop. Maar daar brengt Dacia nu verandering in met de guitige en voordelige Spring. Ondertussen druppelen de gebruikte elektrische auto’s in de markt en kun je voor de prijs van de Roemeen met stekker bijvoorbeeld een oplaadbare Volkswagen Golf kopen. Of is dat appels met peren vergelijken? Mercedes-Benz trok de nieuwe C-klasse Estate ook weer een All-Terrain-pak aan. Een C voor de avontuurlijker ingestelde bestuurder. Dankzij de vierwielaandrijving en de grotere bodemspeling kun je goed uit de voeten buiten de gebaande paden. Niet dat iemand dat met deze auto gaat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *