Polestar 3: elektrische sport-SUV klaar voor 2022

Na de Polestar 1 en 2 volgt volgend jaar het nieuwe geheel verrassend Polestar 3 geheten derde model van het zustermerk van Volvo. Polestar laat van de 3 een nieuwe afbeelding zien die een beter beeld geeft van wat je van het model kunt verwachten.

Polestar trekt volgend jaar het camouflerende stickerwerk van de auto die je op deze foto ziet. Het gaat om de Polestar 3, het derde model van het merk. De Polestar 3 belooft een SUV met een sterk aflopende daklijn te worden en wordt door zijn scheppers omschreven als een ‘elektrische performance-SUV’.
Hoewel de Polestar 3 het derde model is van het merk dat zich als fabrikant van puur elektrische auto’s presenteerde, is het pas de tweede EV van het merk. De Polestar 1 was immers een gespierde plug-in hybride. Net als de 2 krijgt ook …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *