Toyota: in West-Europa emissievrij vanaf 2035

Toyota presenteert concrete elektrificatieplannen voor de West-Europese markt. Vanaf 2035 verkoopt het merk in West-Europa alleen nog emissievrije auto’s. Dat zijn dus elektrische aangedreven modellen met of zonder brandstofcel.

Net als veel andere merken zette Toyota geen handtekening onder de tijdens de klimaatconferentie van Glagow gemaakte belofte om per 2040 wereldwijd alleen nog uitstootvrije auto’s te verkopen. Door onder meer grote wereldwijde verschillen zou dit doel niet haalbaar zijn. Wél maakt Toyota op dit vlak nu concrete doelstellingen bekend voor de West-Europese automarkt, waar elektrische auto’s rap aan terrein winnen.
De West-Europese markt is net als die van China op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *