Morgan schetst nieuwe driewieler

Morgan blijft zich opwerpen als de beschermheer van ouderwets automobiel genot. Het merk komt met een opvolger van de doldwaze 3 Wheeler en laat vandaag een uitgebreide reeks designschetsen van wat misschien wel de meest onpraktische, oncomfortabele auto van 2022 wie zijn bestaansrecht juist aan die eigenschappen ontleent.

Eind vorig jaar nam autoland afscheid van de Morgan 3 Wheeler, een driewieler met tussen de twee voorwielen een V2-motorfietsblok. De spartaanse en archaïsche Engelsman – waarvan je je terecht kunt afvragen of het überhaupt een auto is – zorgde met zijn niersteenvergruizende rijervaring voor volledig richting de oren opgetrokken mondhoeken. Verfrissend, zeker in het huidige autotijdperk. Gelukkig hoeven we het niet lang zonder 3 Wheeler te doen. Morgan kondigde in september de komst aan van een opvolger van die puristische pretmachine en laat nu de eerste designschetsen van het nieuwe model zien.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *