Nieuwe Mercedes-Benz E-klasse voor het eerst te zien

De huidige generatie E-klasse wordt in januari zes jaar en dat betekent dat er in Stuttgart al hard wordt gewerkt aan een volledig nieuw model. Die nieuwe E-klasse waagt zich nu in testkostuum voor het eerst buiten de deur.

De E-klasse is al jaren een ijzersterke pijler binnen het Mercedes-gamma. Het tussen de C- en S-klasse gepositioneerde model is Mercedes’ equivalent van auto’s als de Audi A6 en BMW 5-serie en is voor het merk dus van groot belang in het zakelijke segment, met name op de thuismarkt. Zowel de C- als S-klasse zijn niet lang geleden compleet vernieuwd en dat betekent dat de inmiddels een kleine zes jaar oude E-klasse …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *