WayRay Holograktror: gedurfd elektrisch

Het Zwitserse techbedrijf WayRay heeft een in elk opzicht opmerkelijke auto voorgesteld. We maken kennis met de Holograktor, een voor deelprogramma’s bestemde auto met een garnaal op het dak.

WayRay is een Zwitsers techbedrijf dat met deze Holograktor het label ’toeleverancier van technologie’ van zich af zegt te willen schudden. De Holograktor is een hatchback met vlinderdeuren aan de voorkant en naar achteren scharnierende achterdeuren. Uit de bult die zich achterop het dak bevindt, blijkt de voorliefde voor zeevruchten van WayRay. Het bedrijf doopt dat deel namelijk the Shrimp met daarin onder meer hardware voor de Augmented Reality (AR)-techniek die in de auto op de achterpassagier wordt losgelaten.
WayRay Holograktor
Het lijnenspel van de elektrische Holograktor is niet door de minste of geringste op papier gezet. Niemand minder dan Sasha Selipanov – die onder …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *