Hennessey Project Deep Space: automobiele waanzin

Het Amerikaanse Hennessey Performance is als een kind achter de kleitafel. Aan fantasie heeft het bedrijf geen gebrek en als iemand roept met een hypercar te komen, moet het bedrijf daar nog even overheen met een nog maffer gevaarte. De Texanen etaleren hun kinderlijke speelsheid en de passie voor eindeloze bergen pk’s door een nieuwe hyper-GT aan te kondigen. Met zes wielen.

Hennessey Performance ken je ongetwijfeld van de machtige Venom F5, het Amerikaanse snelheidsmonster van eigen makelij dat de Venom GT opvolgde. Daarnaast levert Hennessey Performance excessieve krachtkuurtjes voor pick-ups. Meer dan eens lepelt het bedrijf 1.000 pk sterke en van meerdere turbo’s voorziene achtcilinders in pick-ups en SUV’s, maar ditmaal is het tijd voor iets nieuws. We krijgen alvast een voorproefje van wat Hennessey Performance ‘Project Deep Space’ noemt.
Er is nog …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *