Fastned nu ook in Frankrijk

Vanaf nu vind je de snelladers van Fastned ook in Frankrijk. Het snellaadbedrijf heeft namelijk zijn eerste vier snellaadstations in het land geopend. Uiteraard blijft het niet bij vier laadstations.

Fastned heeft de eerste vier van zijn eerste reeks van negen snellaadstations in Frankrijk geopend. De snelladers van Fastned zijn gevestigd langs belangrijke snelwegen tussen Parijs en Lyon. Frankrijk is het zesde Europese land waar je de snelladers van het bedrijf kunt vinden.
De Franse laadstations van Fastned vind je langs bij Gevrey-Chambertin Ouest (A31, Dijon), Écot (A36, Montbéliard), Pont Chêne d’Argent (A39, Dole) en Pont Val de SaÃ’ne (A39, Dole). De komende weken voegt Fastned vijf nieuwe Franse stations aan zijn portfolio toe. Die worden onder meer langs de Autoroute du Soleil (A6), op de route naar Zwitserland en rond Dijon geplaatst.
De nieuwe snellaadstations hebben stuk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *