Bentley Continental GT ook als Mulliner Blackline

Bentley’s met zwarte accenten zijn ons niet vreemd, maar kennelijk is er nog markt voor meer. Dat bewijst Bentley met de Mulliner Blackline. Een speciaal pakket aan zwarte aankleding van de hand van Bentley’s bespoke-afdeling.

Er zijn ongetwijfeld mensen die een Bentley Continental GT of Continental GT Convertible van zichzelf nog niet bijzonder genoeg vinden. Gelukkig is er dan nog Mulliner, dat de Continental GT tot op de kleinste details helemaal naar jouw persoonlijke wensen kan samenstellen. Een volgens Bentley zeer populaire optie, ‘Blackline Specification’, wordt nu ook door Mulliner omarmd in de vorm van een heel pakket aan zwarte aankleding.
Bijna 40 procent van de Continental GT-kopers kiest volgens Bentley nu al voor het verruilen van enkele verchroomde elementen voor zwarte exemplaren en nu kan men ook Mulliner de opdracht geven om een heel lijstje zwarte elementen toe te voegen. Dan krijg je werkelijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *