Mitsubishi brengt Ralliart terug

Mitsubishi brengt de naam van zijn voormalige sport- en autosportafdeling Ralliart. Reken vooralsnog echter niet op extra krachtige versies of op een nieuwe Lancer Evo, Mitsubishi verdunt het label namelijk tot niets anders dan een pakketje stickers en speciale vloermatten.

Ralliart is de sport- en autosportafdeling van Mitsubishi, al kom je die naam anno 2021 niet meer bij het merk tegen. Medio dit jaar kondigde Mitsubishi aan dat het Ralliart nieuw leven zou in blazen en daar zien we vandaag het eerste bewijsstuk van. De nieuwe Ralliart-Mitsu’s zijn echter stukken minder spannend dan je vooraf wellicht had gedacht.
Toegegeven, de laatste auto waar Mitsubishi in Nederland een Ralliart-versie van voerde was geen rallyknaller voor de openbare weg. Wel betrof het een dankzij de komst van een turbo tot 150 pk opgeschroefde variant van de laatste generatie Colt die zonder turbo 109 pk uit dezelfde 1.5 perste en die eerder simpelweg Colt 1.5 Turbo heette. In …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *