Volvo C40 erg populair

De elektrische Volvo C40, het platgeslagen broertje van de elektrische XC40, is naar verluidt erg populair in Europa. De auto zou voor dit jaar al zijn uitverkocht.

Volgens Automotive News Europe stevent Volvo’s fabriek in het Belgische Gent, waar de Volvo C40 evenals de XC40 wordt gemaakt, af op een productie van 6.000 tot 7.000 C40’s in 2021. Aan voorspellingen voor 2022 doet de fabriek niet, maar feit is dat de C40 erg in trek is in Europa. Dat geldt ook voor Nederland, bevestigt de importeur. De productie voor dit jaar was ‘erg snel uitverkocht’, vernemen we uit Beesd.
Nu is dat op zich ook niet zo verwonderlijk. Die populariteit geldt immers ook al voor de XC40 en de C40 is diens vlotter gelijnde, hippe broertje. Groot verschil is wel dat de C40 er uitsluitend in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *