Toyota Corolla krijgt verbeterde infotainment

Toyota frist de Corolla in de aanloop naar het nieuwe jaar licht op en voert net als bij de C-HR een kleine reeks aanpassingen door. Het nieuwe infotainmentsysteem is daarvan het meest noemenswaardig.

De huidige Corolla loopt sinds 2019 mee. Dat is nog niet heel lang, maar toch ziet Toyota al ruimte om enkele aanpassingen door te voeren. In deze modeljaarupdate voor 2022 is het nieuwe infotainmentsysteem de meest noemenswaardige wijziging. Het betreft hier hetzelfde systeem als de eerdergenoemde C-HR ook krijgt. De rij knoppen aan weerszijden van het touchscreen verdwijnt en volgens Toyota reageert het 8-inch touchscreen van het nieuwe Smart Connect-systeem dankzij een 2,4 keer snellere processor veel beter op gebruikerscommando’s. Daarnaast zijn over-the-air updates van de software voortaan ook mogelijk. Apple CarPlay en Android Auto zijn uiteraard ook inbegrepen, waarbij de iPhone ook …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *