Tesla komt met keramische remmen voor Model S Plaid

Tesla voorziet de remmen van de Model S Plaid van een behoorlijke upgrade. In de Amerikaanse Tesla Shop is namelijk de ‘Carbon Ceramic Brake Kit’ opgedoken als optie. Daarvoor zal je wel de knip moeten trekken.

Keramische remmen zijn niet goedkoop. Met dat gegeven in het achterhoofd is het niet zo gek dat Tesla $20.000 (omgerekend €17.721) vraagt voor de kit. Carscoops.com kwam achter het bestaan van de pagina op de Tesla Shop. Bij de kit inbegrepen zijn vier koolstofkeramische remschijven met een diameter van 41 centimeter. Hoewel het formaat van de schijven voor alle vier de wielen hetzelfde is, zijn de achterste schijven met 32 mm iets minder dik dan de voorste schijven, die 40 millimeter meten. De remklauwen hebben zes zuigers voor en vier zuigers achter. Verder krijgt de klant ‘high-performance’ remblokken bij het pakket en een fles met remvloeistof die bestand is tegen hoge …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *