Mercedes-Benz Vision EQXX wordt zeer efficiënt

De onthulling van de Mercedes-Benz Vision EQXX zit er nu dan toch echt aan te komen: op 3 januari trekt men het doek van deze concept-car, die vooral moet gaan dienen als demonstratie van de know-how van Mercedes-Benz op EV-gebied. Markus Schäfer, Chief Operating Officer en lid van de raad van bestuur van Mercedes-Benz, doet vlak voor de onthulling van de Vision EQXX nog enkele spannende beloftes.

Op LinkedIn deelde Schäfer namelijk een nieuwe teaserafbeelding van de Vision EQXX met een hele lap tekst als begeleidend schrijven. Op de afbeelding is aardig goed te zien welke vorm de led-koplampen gaan aannemen. Ook is een stukje van de zijkant van de EQXX te zien, waarop zijspiegels schitteren door afwezigheid. Een aantal details van de EQXX kenden we al: allereerst moet de EV in staat zijn om meer dan 1.000 kilometer op één acculading af te kunnen leggen. Eerder repte Mercedes-Benz nog over 1.200 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *