Rivian vestigt zich in Nederland

De ambitieuze jonge Amerikaanse autofabrikant Rivian heeft zich gevestigd in Nederland. Dat meldt het FD op basis van gegevens op LinkedIn. Het lijkt een opmaat naar Europese activiteiten, waaronder mogelijk ook productie in Nederland.

Rivian heeft zich volgens het FD met minstens twintig werknemers in Nederland gevestigd onder de afdelingen Rivian Netherlands en Rivian Europe. Dat Rivian ook de Europese markt wil bestormen, was al bekend. Nu lijkt het erop dat het dat vanuit Nederland wil gaan doen en ook in ons land auto’s aan de man gaat brengen.
Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat reageert positief op het nieuws. Aan NU.nl laat men weten: “We zouden uiteraard graag zien dat Rivian naar Nederland komt. Het kabinet zet zich daarvoor in, net als voor het aantrekken van andere buitenlandse investeringen in ons land. We kunnen niet ingaan op de aard en inhoud van deze contacten in verband met …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *