Nieuwe Suzuki S-Cross: altijd mild-hybride

Suzuki injecteert zijn modellengamma met vers bloed door met een nieuwe S-Cross te komen. De nieuwe Suzuki S-Cross is nog altijd mild-hybride en staat nog dit jaar bij de Nederlandse dealers. Hoewel de nieuwe S-Cross vanbuiten behoorlijk anders oogt dan het uitgaande model, blijft Suzuki zeer trouw aan concept van zijn voorganger.

Highlights

Altijd mild-hybride
Gewoon een Suzuki, geen Toyota met Suzuki-elementen
Bekende techniek
Vanaf december in Nederland

AutoWeek kon je eerder al de eerste foto’s van de nieuwe S-Cross laten zien en nu heeft Suzuki de cross-over in zijn geheel vrijgegeven. Officieel hebben we te maken met de derde generatie van de S-Cross. Hoewel de uitgaande S-Cross momenteel in Nederland simpelweg S-Cross heet, is de officiële internationale benaming SX4 S-Cross. Dat betekent dat ook het nieuwe type een verre nazaat is van de tussen 2007 en 2013 geleverde SX4. Wat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *