Nieuwe Kia Niro: vanaf 2022 in Nederland

Kia heeft zijn voor Nederland belangrijkste auto vernieuwd. Dit is de compleet nieuwe Kia Niro, een cross-over waar naast hybride en een plug-in hybride versies ook weer een volledig elektrische nieuwe e-Niro van komt. De nieuwe Kia Niro is vanaf medio 2022 in Nederland te koop.

Hoewel de EV6 momenteel geldt als Kia’s uithangbord van de kwaliteiten die het wat elektrische auto’s betreft in huis heeft, is het de e-Niro die in Nederland de absolute EV-koning van het merk is. Samen met de goed verkopende Niro Hybrid leverde de elektrische e-Niro het model de titel ‘best verkochte auto van 2020’ op en ook dit jaar stevent de Niro in Nederland af op de hoogste positie van het ereschavot. Tijdens de Seoul Mobility Show in de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *