Dit is de nieuwe Suzuki Alto

Maak kennis met de splinternieuwe Suzuki Alto, een compacte stadsauto die zelfs met hybride techniek aan boord krijgt.

‘De Alto bestaat in Europa toch niet meer?’ – horen we je denken. Klopt als een bus. Suzuki introduceerde in 2014 de Celerio op de Europese markt, een auto die in onze contreien de Alto verving. Die Celerio was een door de Indiase tak van Suzuki ontwikkelde en geproduceerde stadsauto die eigenlijk niets te maken had met de Alto die Suzuki in thuisland Japan verkocht. Die Japanse Alto is nooit in Europa geleverd en was een échte kei-car die maar liefst 18 centimeter korter en 11 centimeter breder was dan de Celerio. Die Japanse Alto werd nagenoeg gelijktijdig met de Europese introductie van de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *