BMW XM zorgt niet voor scheve gezichten bij Citroën

BMW komt zeer binnenkort met de XM Concept, een studiemodel dat vooruitblikt op een beresterke SUV. Een heel ander soort auto dus dan de Citroën XM, maar toch hebben BMW en Citroën er even met elkaar over gesproken.

Iets zegt ons dat fans van de Citroën XM niet zo snel net zo onder de indruk zullen zijn van de gelijknamige BMW die binnenkort verschijnt. De BMW XM lijkt uiteraard in geen velden of wegen op de statige Citroën die in 1989 de CX opvolgde. Ook komt BMW bepaald niet in het vaarwater van Citroën terecht met een enorme SUV die waarschijnlijk 600 of meer pk vermogen heeft. Dat neemt niet weg dat de twee fabrikanten even met elkaar in conclaaf moesten.
Volgens Carscoops zijn BMW en Citroën overeengekomen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *