Audi A3 mogelijk ook als Allroad

Het leveringsgamma van de Audi A3 is met de Sportback en Limousine die elk met diverse van motor- en bakcombinaties te krijgen zijn behoorlijk uitgebreid. De A3-keuze wordt straks nog een stukje groter. Het lijkt er namelijk sterk op dat Audi met een A3 Allroad komt.

Het Allroad-label van Audi kennen we van modellen als de A4 en A6. In 2019 introduceerde Audi de Citycarver-uitvoering van de A1 Sportback, een smaak die je met zijn zwarte kunststof wielkastranden maar ontbrekende vierwielaandrijving het beste kunt omschrijven als een Allroad Light. Audi lijkt de Allroad-truc nu ook op de A3 Sportback toe te willen passen.
Op deze set spionagefoto’s is een ingepakte Audi A3 Sportback te zien.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *