Toyota Corolla lijkt ook als sportieve GR te komen

Toyota heeft de sportieve smaak goed te pakken, alleen lijkt de Corolla tot op heden nog goeddeels aan de aandacht van de GR-divisie ontsnapt te zijn. Het heeft er echter alle schijn van dat er ook een GR Corolla aan zit te komen, met techniek van de GR Yaris aan boord.

Met de Toyota GR Yaris laten de Japanners zien dat ze heel goed in staat zijn om een uiterst spectaculaire hot-hatch te bouwen. Dat deed het een generatie eerder ook al met de mildere en meer toegankelijke Yaris GRMN. Het compacte middensegment is echter nog verstoken van een sportieve inzending van Toyota, want bij de Corolla gaat het vooralsnog niet verder dan GR Sport-aankleding. Dat terwijl …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *