Peugeot e-208 en e-2008 krijgen grotere actieradius

Peugeot voert een reeks technische aanpassingen door op de elektrische versies van de 208 en 2008. Goed nieuws: de actieradius van zowel de e-208 als e-2008 neemt als gevolg daarvan toe.

Eerder dit jaar voerde DS een reeks technische aanpassingen door op de elektrische 3 Crossback E-Tense waardoor de actieradius van die cross-over toenam tot 341 kilometer. Nu profiteren ook technische broertjes Peugeot e-208 en e-2008 van een vergelijkbare reeks wijzigingen.
Peugeot zet de twee elektrische modellen op nieuwe banden met een lagere rolweerstand en past onder meer de bakverhoudingen aan. Daarnaast monteert Peugeot een nieuwe warmtepomp die net even efficiënter met zijn energie omspringt. Het resultaat: de Peugeot e-208 komt voortaan 362 kilometer ver op een volle accu.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *