Nieuwe retrosedan Haval voor Europa

Great Wall heeft het ontwerp van een opvallend vormgegeven nieuw model vastgelegd bij het Europese patentbureau. Het lijkt te gaan om een forse sedan met retrodesign die niet als Wey of Ora voet op Europese bodem zet.

De Chinese fabrikant Great Wall zet volgend jaar koers naar Europa. Het bedrijf brengt hier de merken Wey en Ora op de markt en gaat onder meer de eigenwijze Ora’s 02 Cat en 03 Cat en een een naar koffie vernoemde SUV van Wey verkopen. Ora is het merk dat zich volledig toelegt op elektrische auto’s met een sterk retrodesign terwijl Wey de serieuzere van de twee Great Wall-merken is die het vooral van geëlektrificeerde SUV’s moet hebben. In de database van het Europese patentbrueau heeft AutoWeek tekeningen gevonden van een nieuwe SUV die door Great Wall zijn ingediend.
Dat Great Wall het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *